+31 (0)413 211 156 info@climax-valbeveiliging.nl Hoogstraat 11 in Erp, Nederland

Over Climax

Over Climax
Climax is de eerste Spaanse fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, zijn ze een referentie geworden in de wereld van werkbescherming, zowel op nationaal als internationaal niveau, zijn ze aanwezig in meer dan 70 landen en zijn ze een van de weinige PMB-fabrikanten die een van de meest complete catalogi voor deze uitrusting bieden. Momenteel produceert, ontwerpt en distribueert Climax alle producten uit de fabriek in Parets del Vallès in Barcelona. Elk apparaat wordt streng gecontroleerd en geverifieerd door het kwaliteitscontrolepersoneel in het eigen laboratoria en door de overeenkomstige homologatiecentra, waarbij de CE-voorschriften strikt worden nageleefd.

Kwaliteit
Alle producten die door Climax worden aangeboden voldoen aan de essentiële gezondheids-, veiliheids- en hygiënevoorschriften zoals vereist door de Spaanse en EU-autoriteiten, en hebben de overeenkomstige certificaten verkregen. Deze catalogus is het resultaat van hard werken en ervaring in het voldoen aan één doel: Werken voor uw veiligheid.

Keuringen

Persoonlijke valbeveiliging moet jaarlijks gekeurd worden door een deskundige. Deze deskundige moet door de producent zijn aangewezen om namens hem de keuringen uit te mogen voeren. We noemen dit ook wel “fabrieksautorisatie”. Het spreekt voor zich dat de werkgever verantwoordelijk is voor een tijdige uitvoering van de keuringen.

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 Climax valbeveiliging